Prisoppdatering
Brukere som kjøpte EpiMonitor før 27. mars, vil bli berørt av en prisøkning.
Hvis du vil ha mer informasjon om denne oppdateringen og de nye prisene, kan du lese denne artikkelen
Vi beklager at du vurderer å forlate oss. Hvis du ikke er fornøyd med tjenestene våre, eller har spesifikke grunner eller bekymringer som førte til at du bestemte deg for å avslutte abonnementet, må du gjerne dele dem med oss på support@empatica.com. Vi er alltid her for å hjelpe!
Vær oppmerksom på at EpiMonitors deteksjons- og varslingssystemer blir deaktivert uten et aktivt abonnement, og EpiMonitor vil ikke kunne varsle omsorgspersoner om eventuelle anfall som måtte oppstå.
Hvis du ber om å avslutte abonnementet, men faktureringsperioden ikke er over ennå, vil varslingstjenestene fortsatt være aktive frem til periodens slutt.
Følg disse trinnene for å deaktivere automatisk fornyelse av abonnementet:
- Logg på EpiMonitor-kontoen din.
-
Gå til abonnementswidgeten på hovedsiden for kontoen din, og trykk på «Administrer abonnement».
Vær oppmerksom på at hvis e-postadressen du brukte til å opprette EpiMonitor-kontoen, er forskjellig fra den du brukte ved kjøpet, vil du ikke kunne åpne siden for abonnementshåndtering direkte. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: Administrer EpiMonitor-abonnementet på vegne av EpiMonitor-brukeren
Hvis dette gjelder deg, kan du kontakte support@empatica.com for å avslutte abonnementet. - Du kommer til siden for abonnementshåndtering, der du kan se abonnementsopplysningene dine. Klikk på «Avslutt abonnement» for å avslutte den automatiske fornyelsen av abonnementet.
- Du kommer til en ny side. Her ser du hvilken dag abonnementet ditt blir deaktivert.
Hvis du ber om å avslutte abonnementet, men faktureringsperioden ikke er over ennå, vil varslingstjenestene fortsatt være aktive frem til periodens slutt. - Velg årsaken til at du avslutter abonnementet (bare ett alternativ kan velges). Trykk deretter på «Send inn».
- Hvis avslutningen var vellykket, mottar du en bekreftelses-e-post om at abonnementet er avsluttet.
Du kan også slette faktureringsopplysningene dine fra kontoen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: Oppdatere faktureringsopplysningene dine