Prisopdatering
Brugere, der købte EpiMonitor før den 27. marts, vil blive pålagt en prisstigning.
Du kan læse denne artikel for at få flere oplysninger om denne opdatering og de nye priser
Vi er kede af, at du overvejer at forlade os. Hvis du ikke er tilfreds med vores tjenester eller har specifikke årsager eller bekymringer, der har ført til din beslutning om at annullere dit abonnement, er du meget velkommen til at dele dem med os på support@empatica.com. Vi er altid her for at hjælpe!
Bemærk, at EpiMonitors detektions- og alarmsystemer vil blive deaktiveret uden et aktivt abonnement, og EpiMonitor vil ikke kunne underrette plejepersonale om eventuelle anfaldshændelser, der måtte opstå.
Hvis du anmoder om en annullering, men din faktureringsperiode endnu ikke er udløbet, vil alarmtjenesterne stadig være aktive indtil periodens udløb.
Følg disse trin for at deaktivere automatisk fornyelse af dit abonnement:
- Log ind på din EpiMonitor-konto.
-
Gå til abonnementswidgetten på startsiden for din konto, og tryk på »Administrer abonnement«.
Bemærk, at hvis den e-mailadresse, du brugte til at oprette din EpiMonitor-konto, er forskellig fra den, der blev brugt til købet, vil du ikke kunne få direkte adgang til siden til administration af abonnementet. Du kan finde flere oplysninger på: Administrer EpiMonitor-abonnement på vegne af EpiMonitor-brugeren
Hvis dette gælder for dig, skal du kontakte support@empatica.com for at annullere dit abonnement. - Du bliver ført til siden Administration af abonnement, hvor du kan se dine abonnementsoplysninger. Klik på »Annuller abonnement« for at annullere den automatiske fornyelse af dit abonnement.
- Du kommer til en ny side. Her kan du se den dag, hvor dit abonnement bliver deaktiveret.
Hvis du anmoder om en annullering, men din faktureringsperiode endnu ikke er udløbet, vil alarmtjenesterne stadig være aktive indtil periodens udløb. - Vælg årsagen til, at du annullerer dit abonnement (du kan kun vælge én mulighed). Tryk derefter på »Indsend«.
- Hvis annulleringen lykkes, modtager du en bekræftelsesmail om annulleringen af abonnementet.
Du kan også slette dine faktureringsoplysninger på kontoen. Du kan få flere oplysninger på: Opdater dine faktureringsoplysninger