Hintapäivitys
Käyttäjiin, jotka ostivat EpiMonitorin ennen 27. maaliskuuta, sovelletaan hinnankorotusta.
Lisätietoja tästä päivityksestä ja uusista hinnoista on tässä artikkelissa
Hienoa, että haluat uusia EpiMonitor-tilauksesi!
Kun peruutat tilauksesi, automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä ja tilauksesi pysyy aktiivisena laskutuskauden loppuun asti. Laskutuskauden päätyttyä tilauksesi ei ole enää aktiivinen.
Jos tilauksesi automaattinen uusiminen on peruutettu ja muutat mielesi, voit ottaa sen uudelleen käyttöön ennen laskutuskauden päättymistä, jolloin tilaus uusiutuu jälleen automaattisesti. Näin voit varmistaa, että EpiMonitorin käyttäjällä on aina suoja.
Jos automaattinen uusiminen on peruutettu ja laskutuskausi on päättynyt, sinun on ostettava tilaus uudelleen EpiMonitor-tilisi Subscription-widgetistä.
Jos EpiMonitor-tilisi sähköpostiosoite on eri kuin EpiMonitorin ostajan sähköpostiosoite, EpiMonitor-hallintapaneelisi Subscription-widgetissä näkyy painike ”Learn how to manage subscription”. Tässä tapauksessa tutustu tähän artikkeliin: EpiMonitor-tilauksen hallinta EpiMonitorin käyttäjän puolesta
- Siirry EpiMonitor-tilisi Subscription-widgetiin ja napsauta ”Manage subscription”.
- Sinut ohjataan Stripeen, tilauksenhallintakumppanillemme.
- Napsauta ”Renew plan”.
- Uusimisen yhteenveto näytetään. Vahvista napsauttamalla ”Renew plan”.
- Tilaussuunnitelmasi on määritetty, ja se uusiutuu automaattisesti kuukausittain/vuosittain.
Jos sinun on muutettava laskutustietoja milloin tahansa, tutustu tähän artikkeliin: Laskutustietojen päivittäminen